Hecht 7100 Set - Malotraktor S Vozíkem Včetně Kultivátoru : ZAHRADNÍ TRAKTORY : Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry.

Hecht 7100 Set - Malotraktor S Vozíkem Včetně Kultivátoru : ZAHRADNÍ TRAKTORY : Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry.. Získejte více informací o kypření půdy za pomoci kultivátoru hecht. 14 preces 8 veikalos cena no 304.00 € līdz 1698.00 €. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom). Kultivátor hecht 7100, prívesný vozík hecht 57100, oje umožňujúce pripojenie vozíka ku kultivátoru hecht 57101 a veľké 12 pojazdové kolesá hecht 007112. Kultivátor hecht 7100 je stroj so skutočne širokým voliteľným príslušenstvom.

Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené. Projektově je zdařilý až na pár drobností. Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor. Výrobky hecht se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především bezkonkurenčními cenami.

HUSQVARNA
HUSQVARNA from www.mamtechnika.cz
Bez dph 1 031,67 €. Kultivátor hecht 7100 je stroj so skutočne širokým voliteľným príslušenstvom. Motorový kultivátor s obsahem motoru 208 cm3 a výkonem 5,22 kw. Lze jej přestavět na jednoosý kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom). Malotraktor mě zaujal už svým vzhledem.

Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor.

Kultivátor hecht 7100 je stroj so skutočne širokým voliteľným príslušenstvom. Pohonná jednotka je osazena čtyřtaktním motorem hecht ohv se zdvihovým objemem 208 cm3. Ke kultivátoru lze zapojit vozík s ojí. Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Hecht 7100 je možné ďalej rozširovať o ďalšie voliteľné príslušenstvo. Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Kola poloosy vari global ze závažím. Hecht 7100 set motorový kultivátor s príslušenstvom 1200€. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Záberu ku kultivátoru je možné zapojiť vozík s ojami vodiace kolesá kultivátor je vďaka svojmu záberu vhodný na veľké záhony a výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Hecht 7100 set r jsem pořídil za celkem přijatelnou cenu. Lze jej přestavět na jednoosý kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry.

Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Set obsahuje hecht 7100 + 57100 + 57101 + 007112 + 007101. Bez dph 1 031,67 €. Hecht představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Výhodně lze zakoupit i jako set s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor.

AKČNÍ NABÍDKA ZAHRADNÍ TECHNIKY
AKČNÍ NABÍDKA ZAHRADNÍ TECHNIKY from www.mamtechnika.cz
Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom). Sestava hecht7100 zakoupená dne 22.03.2020 kompletní tj. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Hecht představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Stroj je tak možné vybaviť naozaj veľkými 12 pojazdovými kolesami, pluhom, oborávačom, vyorávačom zemiakov, oceľovými.

Sestava hecht7100 zakoupená dne 22.03.2020 kompletní tj.

Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené. Stroj je tak možné vybaviť naozaj veľkými 12 pojazdovými kolesami, pluhom, oborávačom, vyorávačom zemiakov, oceľovými. Hecht 7100 set štnadard s pomalejšou prevodovou skriňou. Záberu ku kultivátoru je možné zapojiť vozík s ojami vodiace kolesá kultivátor je vďaka svojmu záberu vhodný na veľké záhony a výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Motorový kultivátor s obsahem motoru 208 cm3 a výkonem 5,22 kw. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom). Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec hecht ohv o zdvihovém. Pohonná jednotka je osazena čtyřtaktním motorem hecht ohv se zdvihovým objemem 208 cm3. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Je možné ho zakúpiť samostatne ako kultivátor a dokúpiť niektoré ďalšie príslušenstvo. Získejte více informací o kypření půdy za pomoci kultivátoru hecht.

Sestava hecht7100 zakoupená dne 22.03.2020 kompletní tj. Benzínový kultivátor s výkonným štvortaktným motorom hecht ohv s objemom 208 cm 3 a maximálnom výkone 7 hp. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky. Hecht představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Hecht 7100 set hecht malkas skaldītājs motorzāģi hecht.

MULČOVACÍ ADAPTÉR STRONG
MULČOVACÍ ADAPTÉR STRONG from www.mamtechnika.cz
Motorový kultivátor s obsahem motoru 208 cm3 a výkonem 5,22 kw. Veľkou výhodou tohto kultivátoru je bohaté voliteľné príslušenstvo (nie je súčasťou základnej dodávky). Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Aktuálne je v ponuke jednostranný pluh, vyorávač zemiakov, oborávač a železné lopatkové kolesá. Hecht 7100 set hecht malkas skaldītājs motorzāģi hecht. Hecht představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Malotraktor mě zaujal už svým vzhledem. Kultivátor je díky svému záběru vhodný na velké záhony a zahrady.

Výhodne je možné zakúpiť aj ako set s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor.

Hecht 7100 set motorový kultivátor s príslušenstvom 1200€. Akční nabídka zahradní techniky akce, sekačky, zahradní nábytek, fřezy, zahradní traktor, nářadí, zahradní, pily, malotraktory, krbová kamna, krby, fréza, drtiče, kompresory, elektrocentrály, štípačky, vertikutátory, provzdušňovače, kultivátory, motorové, krbová, skleníky, sněhové frézy, slevy, zlevněno. Přidané závaží na předek,celkem 40kg.převařené. Kultivátor hecht 7100 je stroj se skutečně širokým volitelným příslušenstvím. Bez dph 1 031,67 €. Hecht představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom). Projektově je zdařilý až na pár drobností. Stroj je tak možné vybaviť naozaj veľkými 12 pojazdovými kolesami, pluhom, oborávačom, vyorávačom zemiakov, oceľovými. Hecht 7100 set hecht malkas skaldītājs motorzāģi hecht. Malotraktor mě zaujal už svým vzhledem. Kultivátor je dodáván včetně tří párů kultivačních radliček, volitelně tak můžete použít 2 nebo tři páry. Hecht 7100 set (set kultivátora s príslušenstvom).

Bez dph 1 031,67 € hecht 7100. Hecht 7100 motor a ovládacie prvky.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook